Лестър победи Брентфорд като гост с 1:0 в среща от

...
Лестър победи Брентфорд като гост с 1:0 в среща от
Коментари Харесай

Лестър излъга Брентфорд за ФА Къп

Лестър победи Брентфорд като посетител с 1:0 в среща от четвъртия кръг на ФА Къп. Единственото попадение в срещата бе осъществено от Келеши Ихеаначо още в 4-ата минута, а " лисиците " трябваше да се оправят без голмайстора си Джейми Варди. Английският национал напусна терена наложително против Уест Хем през седмицата, като към момента не е ясно по кое време ще се завърне в строя. Много е евентуално това да бе последното домакинство на Брентфорд на " Грифин парк " в елиминационните шампионати, защото отборът ще се реалокира на новия си стадион в близко бъдеще.

Срещата започва чудесно за гостите и след единствено 4 минути, Лестър поведе в резултата. Остро подаване от десния бек Джеймс Джъстин прати топката на крайници на Ихеаначо, който бе на празна врата и от непосредствена непосредственост с лекост направи 1:0.

Голът даде подтик на " лисиците ", които бяха най-вече с запаси. Демарай Грей и Ихеаначо изпуснаха от положителни обстановки да усилят преднината на два гола след по-малко от 13 минути.

В 16-ата Емилиано Маркондес от състава на Брентфорд бе оставен непокрит в наказателното поле на елитния отбор, само че шутът му мина в навън.

До края на първата част и двата отбора пропуснаха своите шансове. За Лестър Олбрайтън не се възползва, а за Брентфорд Доминик Томпсън.

В 62-ата минута центриране отдясно бе отклонено от Ибрахим Дервишоглу, а топката срещна левия непряк дирек. При добавката футболистите на Брентфорд не съумяха да възпроизведат удар.

В 83-ата пък Лука Рачич стреля доста рисково с глава, само че вратарят на " лисиците " Уорд реагира бързо и отби в корнер с една ръка.

При последвалия ъглов удар, се получи безредие и топката бе изчистена наоколо до центъра от състезателите на Брендън Роджърс. Дълъг пас обаче върна топката в наказателното поле, където Браян Мбеумо осъществя, само че страничната съдийка подвигна флага високо за засада, като от повторенията се удостовери, че решението ѝ е безусловно вярно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР