Лестър излезе поне временно на второ място във временното класиране

...
Лестър излезе поне временно на второ място във временното класиране
Коментари Харесай

Лестър излезе на второ място след триумф на Вила Парк

Лестър излезе най-малко краткотрайно на второ място във краткотрайното класиране на Премиър лийг, откакто надви с 2:1 над на " " в дуел от 25-я кръг. " Лисиците " рано-рано взеха комфортна преднина, откакто до 23-тата минута водеха с два гола. откри резултата в 19-ата минута. Едно дълго подаване напред, което бе адресирано към Варди, попадна в Барнс, който пусна топката на пътя на Мадисън. Английският национал стреля от границата на наказателното поле, пращайки топката в ъгъла. Само четири минути по-късно Мартинес не мазета добре удар на Варди и Барнс реагира най-бързо, с цел да направи добавка.
Most goals from outside the box since James Maddison debut:

10 James Ward-Prowse
8 Harry Kane
7 Christian Eriksen
7 Riyad Mahrez

— Sky Sports Statto (@SkySportsStatto)

Астън Вила имаше проблеми в изобретателен проект в отсъствието на капитана си, който е контузен. Въпреки това при започване на втората част бирмингамци върнаха едно попадение. Таргет центрира отляво, нападна топката на близката греда, след което тя стигна до Траоре, който от границата на дребното наказателно поле простреля Шмайхел с удар от въздуха.

Мадисън и Варди пропуснаха по една добра обстановка, а в добавеното време Вила бе доста покрай това да измъкне токата, откакто Мингс засече с глава центриране отдясно, само че топката мина настрана.
В последна сметка Лестър справедливо се поздрави с победа и към този момент има три точки преднина пред, който по-късно довечера приема.

Премиър лийг 25 кръг, неделя 21 февруари  Астън Вила 1:2краен резулат  Лестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР