Лестър и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг на

...
Лестър и Манчестър Юнайтед се изправят един срещу друг на
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пряк дуел за ШЛ - Лестър срещу Ман Юнайтед

Лестър и Манчестър Юнайтед се изправят един против различен на "Кинг Пауър Стейдиъм “ в най-интересния дуел от последния кръг на Премиър лийг. Сблъсъкът е директна борба за място в топ 4 и присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон.

"Червените дяволи " имат потребност единствено от точка, с цел да реализиран задачата си, до момента в който "лисиците “ ще са сигурен участник в ШЛ при победа през днешния ден. Равенството също може да се окаже задоволително за Лестър, само че единствено в случай че по същото време Челси загуби вкъщи от Уулвърхамптън. При сходен излаз от дуела на "Стамфорд Бридж " Манчестър Юнайтед би останал в топ 4 и при загуба от Лестър. Това са вероятните сюжети. Когато сезонът бе пресечен поради пандемията, Лестър заемаше третото място и имаше преднина от пет точки пред Челси и осем пред Манчестър Юнайтед. Сега обаче отборът на Брендън Роджърс е пети, като към този момент изостава на точка от съперниците си за топ 4. Това се случи, откакто "лисиците “ завоюваха единствено два от осемте си мача в Премиър лийг след подновяването на сезона. Въпреки че не победи Уест Хам, Манчестър Юнайтед се придвижи от пето до трето място с помощта на тази точка от мача с "чуковете ".

Мениджърът на домакините Брендън Роджърс е направил три промени спрямо мача с Тотнъм. Хамза Чъдури, Марк Олбрайтън и Келечи Ихеаначо са титуляри за сметка на Айосе Перес, Харви Барнс и Райън Бенет.

How the Foxes line up for our final 2019/20 Premier League game
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР