Лестър е последният четвъртфиналист в турнира за Купата на Лигата

...
Лестър е последният четвъртфиналист в турнира за Купата на Лигата
Коментари Харесай

Дузпи пратиха Лестър на 1/4-финал срещу Ман Сити

Лестър е последният четвъртфиналист в шампионата за Купата на Лигата в Англия. " Лисиците " отстраниха Саутхамптън след нулево тъждество и дузпи, при които огромният воин беше вратарят Дани Уорд. Гостите два пъти уцелиха гредите през второто полувреме, а попадение на Стивън Дейвис беше анулирано след намесата на VAR.

Двубоят трябваше да се играе през октомври, само че беше отсрочен поради трагичната гибел на притежателя на Лестър Вишай Сривадханапрабха. Мениджърът на домакините заложи на много запаси, а до почивката и двата тима действаха прекомерно внимателно и не сътвориха съществени голови положения.  След почивката Нейтън Редмънд стреля в напречната греда, след това Уорд избави рисков удар на Пиер-Емил Хьойберг. В последните минути гол на " светците " беше анулиран, а Маноло Габиадини също стреля в гредата. Именно италианският нападател на Саутхамптън пропусна единствената дузпа за своя тим. Нампали Менди пък беше точн от бялата точка и класира " лисиците " напред.

В идващия кръг противник на Лестър ще е носителят на трофея Манчестър Сити. Мачът ще е идващия месец на Кинг Пауър Стейдиъм ".

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР