Лестър допусна сериозна грешка по пътя си към участие в

...
Лестър допусна сериозна грешка по пътя си към участие в
Коментари Харесай

Лестър освободи пътя на Манчестър Юнайтед за топ 4

Лестър позволи сериозна неточност по пътя си към присъединяване в Шампионска лига, откакто загуби с 1:4 от Борнемут. " Лисиците " водеха в резултата до 67-ата минута, само че в последна сметка се издъниха и по този метод разрешиха на Манчестър Юнайтед да се намеси съществено в битката за място в Топ 4.

Лестър поведе още в 23-ата минута с гол на Джейми Варди. В средата на второто полувреме обаче Борнемут изравни посредством Джуниър Станислас, който се разписа от дузпа дадена за нарушаване против Калъм Уилсън. Секунди по-късно Доминик Соланке вкара втори гол за " черешките ". В 67-ата минута Лестър остана с човек по-малко, откакто Чалгар Союнду бе изпъден с пряк червен картон. До края на срещата Борнемут контролираше протичащото се на терена и справедливо вкара две попадения посредством Соланке и Джони Еванс, който си означи автогол.

След края на срещата Лестър има 59 точки и се намира на четвърта позиция в класирането. Петият Манчестър Юнайтед е с 58, само че и с мач по-малко. Челси пък заема трета позиция с 60 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР