Лесно може да различите, когато някой не иска сериозна връзка

...
Лесно може да различите, когато някой не иска сериозна връзка
Коментари Харесай

3 знака, че той иска само секс

Лесно може да различите, когато някой не желае сериозна връзка и може да ви предложи единствено секс. Това незабавно си личи на срещата - по държанието на колегата, флиртуването му с други, нещата, които споделя и намеците, които прави. Но в чата може да е малко по-трудно. Ето кое издава в чатовете, че някой търси единствено секс.
1. Споменава скорошна разлъка
Ако индивидът, с който си пишете, не се познавате добре и занапред стартирате да споделяте, надали той ще ви споделя доста персонални неща и ще изяснява за предходни връзки и раздели незабавно, написа trafficnews.bg. Ако желае здрава, продължителна и постоянна връзка с вас, ще се опознавате последователно и деликатно, няма тези разкрития да бъдат направени незабавно. Но в случай че бързо ви спомене, че скоро се е разделил с някого и че е самостоятелен от преди няколко дни, може би ви загатва, че за момента не търси нищо съществено, че не му се занимава с връзки, а просто желае секс. Когато човек преживее разлъка, нормално остава самичък за известно време, не се впуска незабавно в нова сериозна връзка.
2. Пише ви главно вечер или през нощта
Дори часът на чатовете може да издаде какво желае индивидът. Ако той ви написа главно вечер, когато е по-свободен или нощем, когато най-логично е да отидете на бар или у тях, значи надали ви приема съществено. Вие сте единствено за свободното му време, не се сеща за вас, когато е на работа, учебно заведение или ангажиран с други отговорности и не желае да се сближавате и да се опознавате прекомерно доста. Ако ви написа непрекъснато и денем, интересува се от вас и ви споделя за своите прекарвания, това е сантиментално. Но в случай че е единствено вечер и нощем и ви кани единствено у тях или на бар, не желае сериозна връзка.

3. Прекалено бързо стартира с мръсните приказки
Логично е, че когато търсите връзка и желаете да си намерите сериозен сътрудник, първоначално ще сте по-внимателни, леко дистанцирани, ще следите какво тъкмо говорите и намеквате. Но в случай че някой търси единствено секс, незабавно ще стартира с мръсните приказки, неприличните оферти, ще ви праща провокативни песни, клипчета, фотоси, ще ви прави похвали главно за тялото и външния тип. Очевидно е какво желае от вас. Щом не завързва съществени диалози, не се надявайте на връзка с този човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР