Лесно е да попаднеш във връзка с някого, който може

...
Лесно е да попаднеш във връзка с някого, който може
Коментари Харесай

5 знака, че е с теб само защото е самотен

Лесно е да попаднеш по отношение на някого, който може да не е с теб поради верните аргументи. Понякога той има връзки с теб, тъй като просто няма различен в живота му.

Ако подозираш, че единствено си запълва времето с теб, твоята вътрешен глас може би се пробва да ти каже нещо. Тези знаци ще ти оказват помощ да схванеш какво в действителност значиш за него и за какво излиза с теб. За страдание, може би е време да намериш някой по-добър.

1. Сякаш в никакъв случай няма други проекти

Знак, че той е уединен е, в случай че постоянно е свободен. Ако около диалозите си с него схванеш, че не се занимава с нищо друго в живота си, това може да значи, че няма другари или има напълно малко. Ако в никакъв случай няма проекти за седмицата или уикенда, най-вероятно си просто за разпръскване. Мъжът, с който се виждаш, може да е страховит, както и ти, само че той може да е с теб, тъй като нищо друго не се случва при него.

2. Казва, че не си търси нищо съществено

Ако един мъж твърди, че не търси дълготрайна връзка тъкмо сега, би трябвало да му вярваш. Има късмет той да бъде с теб, с цел да не бъде уединен. Ако ти го е споделил един път, слушай го. Дори да започнете да прекарвате доста време дружно, той го е споделил с причина. Не си въобразявай, че ще стартира да има сериозна връзка с теб, тъй като се виждате по-често. Той може просто да прекарва цялото си време с теб, тъй като няма какво друго да прави.

3. Лесно те замества, в случай че се появат по-добри проекти

Aко си забелязала, че той има податливост да те зарязва, в случай че безусловно се появи каквото и да е, това може да е червен байрак. Ако не те приоритизира, а просто те държи в близост, до момента в който не получи нещо друго, той не е с теб поради верните аргументи.

4. Говори за себе си прекомерно доста

Макар че може да е просто нарцисист (което също е лошо), в случай че той не може да спре да приказва за себе си и не пропуща да ти опише даже най-малкия подробност от деня си, това може да се дължи на обстоятелството, че е уединен. Просто се радва, че има човек, на който да опише историята си. Трябва да намериш мъж, който се интересува да научава и за твоя живот, вместо да те третира като че ли си неговият терапевт.

5. Току-що се е разделил с някогашната си

Ако напълно неотдавна е излязъл от връзка и към този момент прекарва цялото си време с теб, той може просто да те употребява, с цел да запълни празнотата. Трябва да се запиташ: Той приказва ли прекомерно доста за някогашната си? Той наподобява ли смутен, тъй като тя се вижда към този момент с някого? Ако той пък е по средата на бракоразвод, нещата са още по-лоши. Важно е да запомниш, че би трябвало да намериш някого, който мисли, че си съвършена, а не служиш просто за запълване на празнотата, защото той няма какво друго да прави. Да се оправя със самотата е негов проблем, а не твой.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР