Лесно е да попадеш оставка, но държавата ще спре да

...
Лесно е да попадеш оставка, но държавата ще спре да
Коментари Харесай

Караянчева към Радев: Единение не се постига с вдигат юмрук

Лесно е да попадеш оставка, само че страната ще спре да работи по време на рецесия. Това съобщи членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева в Перущица.

Тя акцентира, че демокрацията е най-ценното нещо и всеки човек има право да желае по-добър живот. По нейни думи политиците би трябвало да чуват мнението на хората и да търсят способи за угаждане на техните претенции.

Караянчева уточни, че когато някой подлага на критика властта, е редно да отбелязва и какво е направено за България през последните 10 години , през които са управлявали ГЕРБ. Според нея през този интервал страната се е преобразила.
 Радев не бил президент - тласнал митинга в неверна посока
Радев не бил президент - тласнал митинга в неверна посока

Държавният глава се пробва да отбрани самия себе си съгласно Антоний Гълъбов

Доказахме, че знаем и можем да развиваме България по европейски, посочи тя.

Караянчева уточни, че стопанската система на страната е растяла с огромни темпове , само че тогава е пристигнал коронавирусът и светът е изпаднал в рецесия. Лесно е да подадем оставка в този момент, само че нали страната ще би трябвало да продължи да работи и да предлага всекидневно решения за облекчение на последствията от пандемията, означи тя.

По нейни думи измежду спокойно протестиращите жители със обективни претенции се виждат и " остарели муцуни ", които са се провалили в политиката, а в този момент желаят да влязат във властта през задния вход.

Тя даже била уверена, че Румен Радев към този момент има подготвен длъжностен кабинет.

" Той е най-големият разединител на нацията от 30 години насам, въпреки и в Конституцията да има написани напълно други функционалности. Единение не се реализира с подвигат пестник " , отсече Караянчева.

В Перущица Караянчева участва на инспектирането на ремонта на централния градски парк, а по-късно посети манастира " Свети Георги Победоносец " в село Белащица и подари на светата обител икона на светеца.
 Румен Радев прикани да не се разделяме
Румен Радев прикани да не се разделяме

Кабинетът и основният прокурор се опитвали да оцелеят с интриги
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР