Лесно е да изхарчите пари за кухненски приспособления, от които

...
Лесно е да изхарчите пари за кухненски приспособления, от които
Коментари Харесай

Пет полезни кухненски уреди и пособия, за които може би не сте се сещали

Лесно е да изхарчите пари за кухненски съоръжения, от които в действителност не се нуждаете, само че има някои супер известни уреди и принадлежности, които всеки кулинар би желал да има.

Независимо дали сте опитни в кухнята или в този момент стартирате да изучавате кулинарното изкуство, това са инструментите, които foodpanda предлага на всяка стопанка.

Кухненски термометър

Притеснявате се да сервирате пилешко сурово или хрупкави салами, които са на практика сурови от вътрешната страна? Инвестирайте в дигитален термометър с неотложно проявление на градуси - това малко устройство е сигурен метод да се подсигурява, че месото ви не е розово от вътрешната страна и че пържолата се подготвя тъкмо както желаете.

Кухненска ножица

След като осъзнаете цялостния им капацитет, кухненските ножици ще станат наложителни във вашето чекмедже. Разрязване на торбички със замразени зеленчуци, билки или даже пица – вие избирате.

Щипки

Щипките могат да се употребяват защо ли не: за превръщане на месо, сервиране на салата, сервиране от тиган, изваждане на горещи тави от фурната или сервиране на бисквити и сладкиши. Металните правят работата, само че тези със силиконово покритие са незалепващи и супер лесни за разчистване.

Малък грил

Ако сте фен на месото, покупката на дребна скара си заслужава инвестицията. Не единствено може да я употребявате за готвене на месо, риба или зеленчуци, само че и е брилянтна за наздравици и сандвичи.

Мултикукър

Ако нямате доста време, този апарат е наложителен за вашата кухня. Просто поставяте храната сутринта, настройвате и вечерята ще бъде подготвена до вечерта. Това в действителност си заслужава инвестицията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР