Лесно е да хлътнете по играч. Той е не само

...
Лесно е да хлътнете по играч. Той е не само
Коментари Харесай

Как да накарате играча да се влюби във вас?

Лесно е да хлътнете по състезател. Той е освен атрактивен, само че знае по какъв начин да ви накара да се почувствате единствена, специфична и да му повярвате на всички приказки и обещания.

Играчите обаче не са мъже за една жена или най-малко по този начин сами си имат вяра. Ето за какво е много дразнещо да си падате по човек, който може с един взор да ви разтопи, само че пък вие самата напълно не вярвате, че имате такава мощ върху него, а ви се желае.

Е, той употребява трикове, с които безусловно ви омагьосва . Защо не му върнете жеста? Най-голямото предизвикателство е да обсебите вниманието му, тъй че той да не вижда никоя от заобикалящите го хубави девойки в близост. Какво да извършите:

1. Станете негова незаменима другарка
Ако в действителност желаете да задържите този мъж в живота си, първи би трябвало да станете негова другарка. Това ще го накара да ви почита и ще ви сложи равнища над неговите „ забежки “. Проявявайте откровен интерес за живота му, фантазиите му, задачите му и несъмнено, към заниманията му. Фокусирайте се върху това да съберете оптимално доста информация за него отвън половите му забежки. Целта ви е да му покажете, че не желаете връзките ви да се изчерпват със секс, а че сте подготвена да бъдете до него и като същински другар. И няма значение дали това е истина или не, значимото е да го убедите, че другарството ви за вас идва преди всичко.

2. Използвайте суперсилата на съблазняването
Мъжете правят оценка с очите. И в случай че постоянно сте секси, миришете хубаво и се държите повърхностно и не изключително заинтригувано, само че предизвикателно, ползата му към вас като жена ще скочи осезаемо. Не забравяйте най-силните си оръжия – алено червило и високи токчета. Няма мъж, който да устои на това. Носете ги с убеденост, увереността е секси и ви прави още по-неустоима за другия пол.

3. Мъжете желаят това, което нямат
Когато си имате работа с състезател, би трябвало да знаете, че не сте единствената жена, с която се занимава. Ако спите с него първоначално, той ще загуби интерес незабавно. Накарайте го да ви преследва, събудете ловеца в него. Дръжте краката си затворени допустимо най-дълго, тъй като това единствено ще го стимулира да се напъва повече. А това ви дава време да го накарате да ви опознае и да се влюби във вас (нещо, което той не получава от лесните дами, които даже не се постанова да опознава преди да вкара в леглото си).

4. Дръжте го на изчакване
Играчът е привикнал да има разполагаем куп дами, които безусловно си смъкват облеклата при първото позвъняване. За да запалите и задържите интереса му, не би трябвало да сте му разполагаем. Ако написа – не бързайте да отговаряте. Ако звъни, не вдигайте. Когато мъжете нямат изясненост, те се побъркват, тъй като стартират да си мислят, че дамата е с различен мъж. А това в техните очи я прави още по-желана, по-голямо предизвикателство.

5. Не му казвайте по какъв начин се чувствате
Очевидно имате усеща към него, само че сега, в който му ги признаете, той ще се уплаши и ще даде заден. Златното предписание е първо той да признае по какъв начин се усеща. Дайте му време. Вижте какви сигнали ви изпраща и не бързайте да признавате нищо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР