Леопард захапа момиче по пръста. Младата дама се надвесила над

...
Леопард захапа момиче по пръста. Младата дама се надвесила над
Коментари Харесай

Инцидент в Зоопарк Варна: Леопард захапа момиче, надвесило се за снимка

Леопард захапа момиче по пръста. Младата дама се надвесила над клетката на хищника поради фотография. За случая оповестиха от Зоопарка във Варна, където се разиграва случката.

" На 17.09.23 година към 18:00 часа, по време на обикновен обход, пазачът на Зоопарк Варна вижда младо момиче съзнателно да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на местообитанието на Леопарда за, да си направи фотография по какъв начин допира намиращите се вътре хищници. Въпреки явните предизвестия и мигновена реакция на члена от екипа на зоопарка, след идване на място открива, че момичето е ухапано по пръста от леопарда. Пазачът оказва съответна първа помощ и след консултация с ветеринарния доктор на зоопарка, момичето е изпратено в незабавен медицински кабинет за оказване на профилактична здравна помощ ", оповестяват за случая на страницата си във Фейсбук от Зоопарк Варна.

Докосването, храненето и притесняването на жителите от зооколекцията е безусловно неразрешено и е упоменато на осведомителни табели на цялата територия на зоопарка. Всички хищници се намират в особено проектирани местообитания, съгласно нужните на съответния тип, съобразени с всички ограничения за сигурност и нарушаването на тези ограничения е неразрешено, напомнят от зоопарка.

" Молим Ви да спазвате нашите правила при посещаване на зоопарка , с цел да бъде вашето прекарване прелестно, а ние - спокойни! ", приканват от екипа на зоопарка.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР