Леопард влезе и се разходи из ресторанта на луксозен хотел

...
Леопард влезе и се разходи из ресторанта на луксозен хотел
Коментари Харесай

ВИДЕО с леопард шокира всички

Леопард влезе и се разноски из ресторанта на първокласен хотел в Южна Африка, до момента в който дебнеше закуската си, оповестява Fox News.
Разходката на неканения клиент е снимана от 39-годишната Ерика Уайз.


Тя споделя, че е разговаряла след закуска с чичо си и двама свои другари, когато чули, че маймуните в покрайнината стартират да издават предупредителни звуци. Те алармирали, че наоколо има див звяр.

Уайз прибавя, че личният състав на ресторанта е добре подготвен да се оправя с сходни срещи и има строги правила за сигурност в такива обстановки.
"Успяхме да запазим успокоение, безмълвие и благоговение пред красивото творение, което беше толкоз покрай нас ", споделя тя.
Според нея леопардът е бил видян пред хотела по-рано сутринта, където дебнел своята закуска - една антилопа.

Във видеото се вижда по какъв начин леопардът се разхожда из разнообразни елементи на ресторанта, само че в последна сметка излиза от него и се отдалечава.
"Изпитвахме цялостно благоговение, страхопочитание, почитание и признателност. Какво рядко прекарване е да имаш такава среща с леопард.

Ситуацията потвърди, че дивата природа и хората могат да живеят и да си взаимодействат в естетика и почитание ", споделя Уайз и поучава всеки, който е изпаднал в сходна обстановка, просто да резервира успокоение.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР