Леопард ухапа по ръката момиче в зоопарка във Варна. Инцидентът

...
Леопард ухапа по ръката момиче в зоопарка във Варна. Инцидентът
Коментари Харесай

Ухапаното от леопард момиче във варненския зоопарк искало освен селфи да погали и малките му

Леопард ухапа по ръката момиче в зоопарка във Варна. Инцидентът е станал в неделя вечерта. Нокътят на един от пръстите на пострадалата е изтръгнат, направени са ѝ няколко шева, написа Нова телевизия.

По време на обикновен обход пазачът забелязал младото момиче съзнателно да се надвесва над оградата и да бърка през решетката на клетката. Пострадалата желала да си направи фотография по какъв начин допира леопарда и да погали дребните на хищника.

„ Всички животни са нападателни, когато имат дребни. Нормално е да ги пази ”, уточни зоологът на зоологическата градина Георги Тодоров.

„ По информация от защитата се е пробвала да погали дребните. Има загради, които лимитират достъпа до мрежата, само че за жалост те не всеки път са бариера. Оказано е подпомагане на момичето от защитата, момичето е отишло в Спешен център, където е била обработена раната. Призовавам жителите - не пъхайте ръцете си в устите на животните “, разяснява Тодоров. „ Не сме имали контакт с потърпевшата и майка ѝ след случая “, добави още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР