Леопард избяга от зоопарка в Стара Загора около 10:30 часа.

...
Леопард избяга от зоопарка в Стара Загора около 10:30 часа.
Коментари Харесай

Леопард избяга от старозагорския зоопарк, евакуираха посетителите


Леопард избяга от зоопарка в Стара Загора към 10:30 часа. Посетителите на зоологическата градина са били евакуирани, оповестява локалният уебсайт stz24.com.

„ Платихме си билети, с цел да влезем в зоопарка, само че секунди след влизането защитата ни помоли да напуснем обекта, защото леопарда е избягал. Евакуираха всички хора, пристигнаха изключителни патрули “, сподели пред bTV Надежда Георгиева, която е посетила зоологическата градина със фамилията си.

„ В 10:29 часа си купихме билети за зоопарка. Влязохме и от барчето настрана взехме решение да си купим кафе. Когато излязохме, защитата сподели, че се изпуснали животно – леопард. Евакуираха всички. Вътре има майки с деца. Хората би трябвало да бъде по-отговорни, когато влизат да хранят животни “, сподели Георгиева.

Хищникът е избягал към 10:30 часа.

Официална позиция от зоопарка и Община Стара Загора няма и не дават отговор на позвъняванията. На място са пристигнали екипи на Министерство на вътрешните работи.

„ Леопардът притича пред нас по алеята и се шмугна в гората “, сподели един от посетителите.

От зоопарка предизвестиха хората да заобикалят и територията на парк „ Аязмото “, съобщи Bulgaria ON AIR.

Преди малко повече от месец в същата зоологическа градина пони отхапа част от 2 пръста на бременна жена. От общината наблюдавали записите на охранителните камери и настояват, че преди случая дамата и хората с нея са минали най-малко около две табели, които не разрешават на гостите да хранят и да нервират животните.

Жената, която е от Пловдив и била към края на бременността си, може би не се е съобразила с тази възбрана, заради което е потърпевша. Ани споделила пред юриста си, че протегнала ръка да погали понито, което обаче й отхапало два пръста от лявата ръка.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР