Леонардо отдавна си е изградил имидж на заклет ерген, който

...
Леонардо отдавна си е изградил имидж на заклет ерген, който
Коментари Харесай

Лео ди Каприо заби доведената дъщеря на Ал Пачино

Леонардо от дълго време си е построил имидж на върл ерген, който сменя дамите през няколко месеца, а те всички са в общи линии от един вид – млади, красиви, за предпочитане манекенки и в случай че може русоляви.

И актуалната му другарка се вписва в този модел – става въпрос за Камила Мороне, която е на 20 години, стройна, красива, русолява, пишат от eva.bg. Но има една нова и много забавна детайлност - Камила е доведена щерка на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е другарка на 77-годишния Пачино. Той е оказал помощ за развъждането на Камила и въпреки че няма брак с майка й, умерено би могъл да мине за неин доведен татко. Затова Леонардо ди Каприо ще би трябвало да внимава с това момиче, другояче рискува да се изправи против гнева на Кръстника.

43-годишният Ди Каприо бе сниман от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на фестивала Coachella. Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем, а какъв брой време ще продължи това негово въодушевление следва да разберем.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР