Леонардо ди Каприо се опитва да пази личния си живот

...
Леонардо ди Каприо се опитва да пази личния си живот
Коментари Харесай

Витория Черети ли е новото гадже на Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо се пробва да пази персоналния си живот в загадка, само че не му се получава кой знае какъв брой сполучливо.

Често бива сниман или свързван с разнообразни дами, като последните изказвания гласяха, че сред артиста и Джиджи Хадид има освен това от другарство.

Разбира се, не знаем какъв е казусът в елементи, тъй като и двамата са доста потайни, но Леонардо ди Каприо бе заловен в крачка с различен модел. И незабавно започнаха изказванията, че има нова жена в живота му.

Актьорът е бил сниман от папараци в компанията на италианския модел Витория Черети, до момента в който двамата са се разхождали в Санта Барбара, Калифорния. Облеклото и на двамата е повърхностно, като от фотосите се вижда, че артистът пие кафе, до момента в който моделът похапва сладолед във фунийка.

Според Marca, Витория Черети е родена през 1998 година в Бреша, Италия, като стартира кариерата си на модел още на 14-годишна възраст. Случайно или не, само че Черети е следващата жена под 26 години, с която Леонардо ди Каприо излиза. Твърди се също по този начин, че Черети е близка другарка с Джиджи Хадид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР