Леонардо ди Каприо продължава да е сред най-желаните ергени в

...
Леонардо ди Каприо продължава да е сред най-желаните ергени в
Коментари Харесай

Как наградите Еми се пошегуваха с Лео ди Каприо

Леонардо ди Каприо продължава да е измежду най-желаните ергени в Холивуд, само че доста дами останаха разочаровани след последните спекулации за него след раздялата му с Камила Мороне.
 Леонардо ди Каприо, Камила Мороне и слуховете за раздялата им
Отново ли е самичък Леонардо ди Каприо

Нещата с Камила Мороне не са се развили добре

Актьорът е още веднъж самичък от напълно скоро, само че едно съответно нещо нямаше по какъв начин да не направи усещане на... целия свят. Да, тъкмо по този начин. Става въпрос за това по какъв начин в този момент всички разискват, че Леонардо ди Каприо излиза по срещи единствено с дами, които са под 25 години. Е, за жалост на по-зрелите дами измежду почитателките му очевидно няма да им се отвори парашутът, даже и самият Лео да застане тъкмо пред тях.

Предпочитанието на артиста да се обвързва с по-млади дами стана мотив всички да стартират да подмятат мнения и даже да се майтапят с него. Точно това се случи и напълно ненадейно от сцената на премиите Еми, които се връчиха в Лос Анджелис на 12 септември, понеделник, написа Just Jared.

Тогава, по време на откриващите си думи, водещият Кенан Томпсън не пропусна да се възползва от опцията да блесне с остроумна задявка. Той се пошегува с Лео до момента в който обсъждаше възрастта на Зендая, една от номинираните и в последна сметка и победителка в категорията за най-хубава актриса в трагичен сериал (за " Еуфория " ).
 Снимка 587339

" Зендая навърши 26 години предходната седмица, цветущ рожден ден. 26 е странна възраст в Холивуд. Достатъчно млад си, с цел да играеш гимназист, само че си прекомерно остарял, с цел да излизаш с Леонардо ди Каприо ", безусловно бяха думите на водещия.
 Леонардо ди Каприо, Мария Берегова и слуховете за връзката им
Това ли новата жена до Леонардо ди Каприо

Коя е Мария Берегова

И очевидно, че са останали оценени от публиката, само че и от феновете, тъй като освен всички в залата са се посмели добре, само че и хората отвън Щатите не престават да измислят нови и по-нови смешки по адрес на Лео ди Каприо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР