Леонардо ди Каприо може да участва в екранизацията на романа

...
Леонардо ди Каприо може да участва в екранизацията на романа
Коментари Харесай

Ди Каприо се готви да работи със Стивън Кинг

Леонардо ди Каприо може да взе участие в екранизацията на романа на Стивън Кинг " Били Съмърс ". Deadline оповестява, че Warner Bros. са придобили правата върху романа и че той се продуцира от продуцентската компания на Леонардо ди Каприо, Appian Way, в допълнение към Bad Robot на Джей Джей Ейбрамс.

Първоначално " Били Съмърс " трябваше да бъде сериал от 10 епизода, сходно на други продукции на Bad Robot по творби на създателя, в това число сериалите на " Hulu Castle Rock " и " 11.22.63 ". Студиото обаче взема решение, че вместо това би трябвало да бъде пълнометражен филм и го създава с тази цел. Ед Цвик и Маршал Херсковиц са наети да напишат сюжета, а компанията на Леонардо ди Каприо работи с Bad Robot по предпродукцията на историята на Стивън Кинг.

Тази вест разпали холивудската мелница за клюки, че Леонардо ди Каприо към този момент е удостоверил, че ще играе едноименния воин на Стивън Кинг, само че към момента не е доказан кастингът. Не е несъмнено също по този начин, че Джей Джей Ейбрамс ще бъде режисьор, макар че този слух също се популяризира. Макар че и двете продуцентски компании вземат участие в предпродукционните етапи на кино лентата, наподобява, че всички изчакват да видят сюжета, преди да се ангажират, с каквато и да е по-нататъшна роля във кино лентата.

Филмът " Били Съмърс " споделя за наемен палач, който желае да се пенсионира. Той приема това, което се допуска, че ще бъде последната му работа, а точно да убие различен наемен палач, Джоел Алън. Алън би трябвало да се яви в съда за едно от многото убийства, които е направил, най-много за незаконни крале, които подозират, че той ще ги упрекна. Твърди се, че Леонардо ди Каприо ще играе Били Съмърс в историята на Стивън Кинг, в случай че слуховете, които се носят, са правилни. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР