Леонардо ди Каприо е почти толкова известен с любовния си

...
Леонардо ди Каприо е почти толкова известен с любовния си
Коментари Харесай

25 под 25: Красивите жени, с които е излизал Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо е съвсем толкоз прочут с любовния си живот, колкото и със своите филми и екологичен активизъм. Откакто стартира своята актьорска кариера при започване на 90-те години, носителят на „ Оскар “ имаше поредност от високопоставени връзки с най-хубавите холивудски актриси и, може би по-известните, модели (особено от по-младата страна през последните години). Не остана неусетно, че те нормално доближават възрастова граница от 25 години, до момента в който той от ден на ден остарява.

Изглежда обаче всички шансове са провалени с новата му обич! Той се среща с по-зряла жена, някоя малко по-далеч от гимназията. Ди Каприо е свързван с италианския модел Витория Черети, която е на... 25 години. Двойката е била видяна да си купува сладолед и да танцува дружно в клубове в Ибиса и съгласно известията се радват да се опознаят на „ по-дълбоко равнище “, съгласно източник, който приказва с Page Six.

Любопитно ли ви е с кого още е излизал Ди Каприо? Кликнете върху тази, с цел да откриете всички млади дами, които са споделяли живота на артиста, и вижте правилото на 25 в деяние.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР