Леона Луис е повече от щастлива. И има защо. Преди

...
Леона Луис е повече от щастлива. И има защо. Преди
Коментари Харесай

Прекрасна новина за Леона Луис

Леона Луис е повече от щастлива. И има за какво. Преди броени дни тя се похвали с най-големия си подарък. Подарък, който трансформира живота ѝ оттук нататък.
 Кара Уинхолд, суперфетация и по какъв начин се забременява наново, до момента в който към този момент си бременна
Жената, която забременя наново, до момента в който към този момент е бременна

Необикновената история на Кара Уинхолд

Изпълнителката на " Bleeding Love " стана майка за първи път. Заедно със брачна половинка ѝ Денис Раух двамата посрещнаха дребната Кармел предходната седмица, написа Billboard.

27-годишната певица разгласи прелестната вест в обява в Instagram. На фотографията се вижда Леона, която е гушнала бебето, нежно е сложила ръка върху ръката на нейния обичан, който като че ли погалва щерка им.

От поста разбираме, че рожбата се е появила на 22 юли и носи името Кармел Алегра. Само за ден фотографията събра над 57 хиляди лайкове и близо 2000 коментара. Сред честитките виждаме и тези на Джеси Джей, Кери Хилсън и Калъм Скот. Таткото пък не пропусна да показа фотографията и в своя Instagram.

Луис разгласи за бременността си през март, като написа " нямам самообладание да се срещнем през лятото ", съпроводена с нейна фотография в прилепнала черна рокля - към този момент с издутото си коремче. А за Раух това е " най-големият подарък, който можех да желая това лято ".

Двамата с Денис се срещат през 2010 година, по време на турнето ѝ The Labrinth, когато той е един от аварийните танцьори. Двамата подписват брак през юли 2019 година в имението на Стинг в Тоскана, Италия. Церемония им се състои пред близо 200 другари и членове на фамилията, в това число певицата Кейша Бюканън от Sugababes и и спечелилият от The Voice UK Джърмейн Джакман, който пее за двойката на огромния им ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР