Лео Меси накара 50 000 души на концерта на рок

...
Лео Меси накара 50 000 души на концерта на рок
Коментари Харесай

Лео Меси куфее и накара 50 хиляди души да избухнат

Лео Меси накара 50 000 души на концерта на рок групата " Колдплей “ да избухнат в мощна овация и да скандират името му, когато беше сниман на стадиона дружно с приятеля си Сеск Фабрегас, плюс съпругите им.

Но Бълхата стана в действителност вирусен в обществените мрежи в кулминационния миг на шоуто, когато Крис Мартин запя емблематичното парче на групата " Вива ла типа! “ 

В цялостен контрастност с екзалтираната аудитория, която поде мелодията и текста, и с танцуващите в ритъма й половинки на футболистите  Антонела Рокусо и Даниела Семаан, Меси слушаше напълно умерено, като че ли всеки ден " Колдплей “ пеят в хола му.

Кадрите на небрежняка Лео се разпространиха като горски пожар в обществените мрежи. 

Малко откакто влезе на Олимпийския стадион " Луис Компанис “ в Барселона, където Барса ще семейства от идващия сезон до момента в който трае ремонт на " Камп Поу “, името на Меси стартира да кънти, подето от хилядите фенове, написа " Телеграф ".

" Колдплей " е обичана група на някогашния треньор на Меси и Сеск в Барселона Пеп Гуардиола. А песента си " Вива ла Вида " той употребява сполучливо да нахъса и стимулира футболистите си преди мач, с изключение на с клипове на Ръсъл Кроу от " Гладиатор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР