Лео Бианки и дългогодишната му половинка Лучия се сгодиха след

...
Лео Бианки и дългогодишната му половинка Лучия се сгодиха след
Коментари Харесай

Лео Бианки зарадва половинката си, не го е очаквала изобщо

Лео Бианки и дългогодишната му половинка Лучия се сгодиха след 18-годишна връзка и стартират подготовка за идната си женитба.

Бъдещата младоженка въобще не предполагала, че след толкоз време ще получи предложение и пръстен от обичания си. Не крие обаче, че протичащото се доста я зарадвало.

" Вълнуващо е, макар че сме от доста години дружно. Но това ти дава някаква по-различна страст. Беше доста хубава изненада, въобще не чаках. Да, говорили сме си понякога за това, само че по този начин просто ", показа Лучия в " Преди обед ", където двамата с Лео гостуваха.

Бианки описа, че желал тази значима стъпка в живота си да я направи по метод, който да остане паметен за обичаната му. Така, той купил билети за шоуто на един от най-известните стендъп комедианти на Ботуша - Маурицио Батиста, който бил замесен в концепцията на Лео и мигновено се съгласил да спомага.

Така след края на представлението Бианки се качил на сцената, откъдето повикал и Лучия. След като и тя се качила при него, италианецът паднал на коляно и й изискал ръката, подавайки й кутийка с пръстен. Бъдещата младоженка била в същински потрес, само че въпреки всичко съумяла да каже заветното " да ".

Италианците разкриха, че сватбата ще е следващата година, като са избрали емблематична дата за бракосъчетанието си - 6 юли, който е международният ден на целувката. Тя ще се състои в италиански палат, като на нея ще участват единствено околните и приятелите им от Ботуша. Това обаче няма да бъде единственото сватбено празненство на двойката, защото след него ще създадат такова и в у нас, където да се съберат и с българските си другари, пишат от standartnews.

Бъдещите младоженци споделят и че най-развълнувани от идната женитба били синовете им Матиа и Николо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР