Лентите за лифтинг на лицето са продукт, който има за

...
Лентите за лифтинг на лицето са продукт, който има за
Коментари Харесай

Тиксо за лице: Работи ли?

Лентите за лифтинг на лицето са артикул, който има за цел краткотрайно да повдигне отпуснатата кожа на бузите, челюстта и шията и да сътвори по-гладък тип, който ще накара всички да се чудят по какъв начин внезапно сте се подмладили. Фейслифт лентата се състои от шнур с две пластмасови елементи в самия край. Професионалните гримьори и звездите я употребяват, с цел да скрият увисналата кожа на бузите, челюстта и даже шията, откогато е основана още през 1969 година

Това е безвредна опция на хирургичните процедури, които могат внезапно да трансформират чертите на лицето ви и да оставят белези. Благодарение на този способ, можете да ободрите външния си тип, в случай че ви следва значимо събитие или просто желаете смяна.

TikTok звездата и пластичен хирург Антъни Юн прави нормалното си просветително и занимателно наличие, само че неотдавна страртира серия на име REAL OF SUS?. Там той изследва и развенчава хакове за хубост, оповестени от тиктокъри и инфлуенсъри.

В малко видео Антъни разгадава мистерията към фейслифт лентите. Първоначално виждаме жена на междинна възраст по халат, която ни демонстрира шнур с пластмасови краища. Тя прикрепя пластмасов край към края на скулата си, тъкмо под линията на косата, слага връвта в задната част на главата си и прикрепя втория пластмасов край към другата скула.

А резултатът е удивителен - дамата към този момент наподобява с 15 години по-млада!

Лентата изглажда лицето, челюстта и шията ѝ, трансформирайки я в радикално друг човек и оставяйки Антъни и нас без думи. Изумен от тази фантастична промяна, Антъни даже вади хирургическите си очила, с цел да се увери, че резултатът е действителен.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР