Lenovo представи ултраширокоформатния геймърски монитор Legion Y34w. Характерна особеност на

...
Lenovo представи ултраширокоформатния геймърски монитор Legion Y34w. Характерна особеност на
Коментари Харесай

Lenovo представи 34-инчовия геймърски монитор Legion Y34w с Mini-LED, WHQD резолюция и цена под $500

Lenovo показа ултраширокоформатния геймърски екран Legion Y34w. Характерна специфичност на 34-инчовото устройство с WHQD разграничителна дарба е Mini-LED подсветката, която нормално се среща в по-престижните модели монитори, като да вземем за пример Samsung Neo Odyssey G9. В лицето на Legion Y34w Lenovo предлага една по-достъпна опция.

В новия екран се употребява HVA матрица, за която производителят твърди, че има периодичност на освежаване 165 Hz, документ DisplayHDR 1000 и поддръжка на технологията за синхронизиране на изображения AMD Freesync Premium Pro за елиминиране на спиранията на изображението, дължащи се на съмненията в честотата на фрагментите. Максималната бляскавост на екрана е 1200 cd/m2. Производителят добавя, че има 95% покритие на цветовото пространство DCI-P3, поддръжка на 10-битови цветове и акуратност на цветовете Delta E <2.

Legion Y34w е оборудван с HDMI 2.1, DisplayPort 1.4 портове и няколко USB Type-C конектора. Броят на последните не е посочен, само че производителят отбелязва, че мониторът може да подава до 140 W посредством USB-C към външно устройство, което го прави комфортен, да вземем за пример при свързване към преносим компютър.

Продажбите на новия геймърски екран Lenovo Legion Y34w започват на 29-ти юли при цена 3000 китайски юана или към 420 щатски $, което е доста привлекателно. В Европа нормално устройствата от сходен вид се появяват след към един месец след представянето им на китайския пазар.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР