Lenovo и Интер Милано обявиха току що, че надграждат многогодишното

...
Lenovo и Интер Милано обявиха току що, че надграждат многогодишното
Коментари Харесай

Lenovo ще се появи на фланелките на футболния Интер

Lenovo и Интер Милано оповестиха одеве, че надграждат многогодишното си партньорство. Започвайки от сезон 2021/2022 Lenovo става спонсор на емблематичната фланелка на тима. Брандът е формален световен софтуерен сътрудник на клуба от 2019г. и способства интензивно за трансформацията му предоставяйки както центъра за образование на Inter – Suning в Апиано Джентиле, по този начин и оборудването на централата им с новаторска технология.

Като част от надграденото партньорство Lenovo ще поддържа Inter с технология за събиране и ръководство на огромни количества данни, трансформиране на интервенции и реализиране на по-добри резултати на и отвън терена. По-интелигентната технология на Lenovo разрешава на Inter да цифровизира исторически архиви и документи за по-лесен достъп до данни, свързани с предходни мачове и тренировки.
Благодарение на партньорството на Lenovo, Inter реализира редица усъвършенствания в продуктивността си от 2019 година насам: Изчислителната мощ на сървърите на Lenovo е понижила времето, належащо на Inter за обработка на доклади, с цели 25%. Производителността и скоростта на обработка на данни на Inter са се подобрили с 20%, управлявайки над 100 милиона точки от GPS данни, събрани през последните два сезона по време на тренировките. Технологията Media Asset Management на Lenovo е от главно значение за поддържането на 50 000 часа цифрово видео, позволяващо хостинг на 400 терабайта цифрово наличие в цифровия списък на Inter.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР