Лени Кравиц сподели в Инстаграм откъс от новия си музикален

...
Лени Кравиц сподели в Инстаграм откъс от новия си музикален
Коментари Харесай

В новия си видеоклип: Лени Кравиц разкрива своята музикална душа и тяло

Лени Кравиц показа в Инстаграм фрагмент от новия си музикален видеоклип, озаглавен TK421. В тийзъра 59-годишният музикант се съблича изцяло гол и " покрива мъжествеността си с ръка " , написа „ Daily Mail “. Хората пишат в мненията, че са гледали клипа, който трае няколко секунди, " милион пъти ".

TK421 Music Video. Tomorrow. 12 PM ET/ 5 PM BST.
— Lenny Kravitz (@LennyKravitz)
Таблоидът напомня смущаващия случай, когато Лени Кравиц се съблече, разкъсвайки кожените си панталони по време на осъществяване през 2015 година Музикантът седна внезапно с китара в ръце по време на разтърсващо осъществяване на шлагера си " American Woman " и панталонът му се скъса в региона на слабините, като той не носеше никакво долни дрехи.

Lenny Kravitz is butt naked and loving life in the music video for his new single “TK421. ”

Watch it here ⬇️
— Rolling Stone (@RollingStone)
Последният студиен албум на Лени Кравиц е „ Raise Vibration “ от 2018 година Кравиц е американски артист, създател на песни, мултиинструменталист, продуцент, аранжор и артист. Той печели премията " Грами " за най-хубаво мъжко вокално рок осъществяване четири поредни години , от 1998 до 2002 година Дъщерята на Лени - Зоуи Кравиц, е тръгнала по стъпките на татко си и като се изключи че се снима във филми, свири на китара и пее. Зоуи признава, че се усеща неловко, когато сътрудниците и приятелите ѝ приказват за това какъв брой секси е татко ѝ.



По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР