Ленгендата на българския футбол Христо Стоичков се обадил разплакан на

...
Ленгендата на българския футбол Христо Стоичков се обадил разплакан на
Коментари Харесай

Стоичков се обадил разплакан на Вежди Рашидов с думите: Върни се, хората те обичат

Ленгендата на българския футбол Христо Стоичков се обадил насълзен на Вежди Рашидов с думите: " Върни се, хората те обичат ". Това разгласи депутатът от ГЕРБ-СДС, който преди минути бе определен за ръководител на Народното събрание.

" Аз персонално на тези години, откакто съм бил два пъти министър и народен представител в шест Народното събрание, надълбоко в душата ми се искаше да се отдам на внуците си. Днес се получи нещо забавно - госпожа Нинова го направи, тъй като е национално виновен човек - аз ѝ споделих бих приел, единствено в случай че има мнозинство ", съобщи пред депутатите той, написа Novini.

" След вчерашната ми тирада получих към 100 SMS-а и доста позвънявания в моя поддръжка. Снощи от Маями ми звъни Христо Стоичков, всички знаете - той е един популярен българин, добър мой другар. Плачеше по-късно изявление и последната му дума на този популярен българин беше: Върни се бе, хората те обичат! ", съобщи думите му Вежди Рашидов.

" Ще жертвам част от моите останали години в името на българския народ ", сподели Рашидов. " Защото хората ще бъдат доста унизени и гладни, ваше обвързване е да се грижите за тези хора. Не е почтено три дни ние да се майтапим с народа, Народното събрание не е Сатиричен спектакъл ", сподели още той и прикани депутатите да се заловен за работа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР