Лена вече е на финала на бременността си, като се

...
Лена вече е на финала на бременността си, като се
Коментари Харесай

Лена Бориславова ражда до дни в частна болница

Лена към този момент е на финала на бременността си, като се чака бебето ѝ да се роди до края на септември в частна болница в България. Решението къде да се появи наследникът на семейството е взето от мъжа на Лена - Мирослав Иванов.

Въпреки че чака първото си отроче, Бориславова не стопира да следи политическия живот у нас и постоянно разяснява настоящи тематики във фейсбука си. Освободената от Народното събрание Бориславова залага и на дълги разходки с бъдещия баща, който я гледа като писано яйце.

Според доближени до влюбените Лена ще даде живот на момиченце, а самата тя към този момент е оповестила измежду съидейниците си в партията, че ще го кръсти на себе си или на Мирослав.

Навръх Великден двамата оповестиха, че ще стават родители.

През предходната години Лена и Миро се сгодиха, а сватбата ще е следващата година, когато бъдещото бебе поотрасне.

" Сватба ще има, когато му пристигна времето ", сподели Бориславова преди месеци. Тя към този момент се е снабдила с всичко за раждането.

Въпреки че сестрата на Лена – Маргарита, работи в болница във френската столица като анестезиолог, Лена и Миро държат раждането да е у нас, като бременността се следи през цялото време от един от най-хубавите наши лекари.

Малкото дребосъче " се случило " по време на почивка на Лена и Миро тъкмо в Париж към Коледа. При завръщането им в страната първа, че ще става вуйна, е научила точно Маргарита, сестрата на Лена. Младата юристка не споделила тайната си с никого, единствено с родителите си и с тези на Мирослав, написа " България Днес ".

След появяването на бебето най-обсъжданата двойка в политиката у нас ще заживее щастливо в общия им апартамент в столичния квартал " Лагера ". Жилището е тяхна обща благосъстоятелност и е закупено с заем през 2019 година, а вноските по заема двамата не престават да заплащат ежемесечно и до през днешния ден. През предходната година те завършили с финалните поправки на дома си.

Миро и Лена са гаджета съвсем 10 години. Родителите на Лена живеят в София, майка й е психолог, а татко ѝ - предприемач. Свекърът и свекървата й са от Ямбол и също с неспокойствие чакат появяването на внучето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР