Лена Бориславова взе отношение по казуса с главния секретар на

...
Лена Бориславова взе отношение по казуса с главния секретар на
Коментари Харесай

Лена Бориславова за Коцев: И най-големият престъпник да беше, поведението на прокуратурата е недопустимо

Лена Бориславова взе отношение по проблема с основния секретар на Министерство на вътрешните работи и във Facebook, видя " Фокус ". Ето какво написа тя:

Ако има данни за закононарушение, прокуратурата е длъжна да проверява, а не да желае оставки. Привикването на Живко Коцев от представители на прокуратурата и оказването на напън да напусне службата си или в противоположен случай ще бъде разследван, е жестоко нарушаване на закона и незаконно държание - на прокуратурата.

Както споделих в изявление тази заран, и най-големият нарушител да беше, държанието на прокуратурата в съответния проблем е неприемливо. То е проявяване на дълбоката страна и цялостното тъпчене на правовия ред. Прокуратурата и службите у нас би трябвало да спрат да бъдат бухалка.

Не знам всички обстоятелства и условия към професионалния път и дейности на господин Коцев, 33 години в системата за сигурност са доста време в смутни години, само че знам, че очернянето първо през жълти медии, както и опит за напън от висши прокурори вместо покачване на обвиняване (ако има основания) не е обикновено. Не е обикновено за една европейска страна.

И фотосите, и часовниците са мотив за въпроси, само че заложени в границите на законно формирано следствие.

Междудругото, за фотосите на Сарафов пред 8-те джуджета нямаше чак подобен засилен журналистически интерес, възмущения и мнения. А те още са си настоящи, изключително когато негова заместничка е напът да стане министър на правораздаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР