Лена Бориславова отказа да се омъжва за депутата от Продължаваме

...
Лена Бориславова отказа да се омъжва за депутата от Продължаваме
Коментари Харесай

След парапета: Лена пак разби сърцето на Миро! Отказва да се омъжи за него

Лена Бориславова отхвърли да се омъжва за депутата от „ Продължаваме промяната1 и заместник-председател на 47-ото национално заседание Мирослав Иванов. Двамата са сгодени и имат момиченце Деа, което се роди на 19 септември предходната година. Припомняме, че Лена забременя към Нова година по време на пътешестване в Париж.



„ Имахме проект за женитба и всичко беше готово -меню, ресторант, цветя, фотограф. Беше авансово и даже бяхме изпратили предложения на сътрудниците си от чужбина, с цел да запазят датата. Но избухна пандемията, след това пристигна политиката и малко по-малко фокусът се измести. Не остава време за женитба, а и към този момент не зная дали има смисъл от нея. Мисля идващото ни огромно събитие да е кръщенето на Деа. Не виждам смисъл да подписваме. Светът, в който живеем, това не е настоящо. Един лист хартия няма по какъв начин да покаже стабилността на брака, в случай че нея я няма. Още когато взехме решение да вършим женитба, смисълът, който намирах в това, бе не документът, колкото празненството, на което да съберем най-близките си хора. Сега ще го сменяем с кръщене – още веднъж прекрасен мотив “, споделя провалилите си брачни проекти Лена пред списание DIVA.

Месеци преди да забременее към Бориславова гръмна скандал, откакто в медии се появиха фрагменти, на които Кирил Петков и Бориславова бяха снимани да влизат в квартира в идеалния център на столицата -на метри от бул. „ Витоша “. Те излязоха в миг, когато Петков беше министър-председател, а тя шеф на неговия кабинет. Видеото е било направено в по-ранен интервал, когато Петков беше назначен от Румен Радев за длъжностен министър на стопанската система, а адвокатската фирма, в която бе Лена Бориславова, завоюва абсурден контракт с Българската банка за развиване.

По нейните думи квартирата е била употребена за офис, в който двамата са обсъждали делата и ходовете на „ Продължаваме промяната “. Веднага обаче избухнаха подозрения за какво точно този апартамент е употребен за политически сводки и проекти, а не някой необятен и ярък офис до какъвто най-вероятно достъп имат двамата.

На клипа се вижда по какъв начин Петков сякаш протяга ръка към парапета на стълбите, само че е допустимо и ръката му да стисва и нещо друго, до момента в който Бориславова отключва вратата на квартирата...По-скоро са обсъждали предизборната стратегия и каква ще е функционалността на Ленчето в държавното управление “, разясниха с подигравка консуматори във фейсбук тогава.



Месеци по-късно Бориславова даде подозрително пояснение пред bTV за скандалните фрагменти оправдавайки се, че „ ъгъла на фотосите е неверен “. „ На тези фрагменти Слави Трифонов „ Седем-осми “.

Когато влизаш в политиката знаеш, че ще платиш цена. Оказа се. че другите сили работят по друг метод. Но изрично удостоверявам. че връзките ми с господин Кирил Петков са рамките на „ Продължаваме промяната “ и постоянно са били такива “, сподели тогава Бориславова.

Кадрите и клюките не съумяха да разбият дългогодишната връзка на Миро и Лена , пито пък фамилията на Кирил Петков. Той също е татко на три дъщери от брачната половинка си Линда.

Амбициозната Бориславова, която продължи да работи чак до последната седмица преди появяването на щерка си, се върна бързо към служебните си задължения. Тя трансферира майчинството си на майка си па шестия месец от раждането, като от време на време води дребната на работа със себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР