Лена Бориславова отговаря на махленски език, коментира във Фейсбук профила

...
Лена Бориславова отговаря на махленски език, коментира във Фейсбук профила
Коментари Харесай

Севделина Арнаудова към Лена Бориславова: Махленско ниво на обръщението

Лена Бориславова дава отговор на просташки език, разяснява във Facebook профила си медийният консултант на ГЕРБ Севделина Арнаудова.

По-рано шефката на кабинета на премиера в оставка насочи въпрос към водача на ГЕРБ Бойко Борисов след изявлението му по-рано през днешния ден. Бориславова написа: „ Въпрос: къде беше тия 12 години и за какво не ги направи тия работи, Бойко?!”. Тя е поставила даже знак за отпратка в обявата си „ политици от миналото”.

 Facebook Facebook

Арнаудова е възмутена от написаното и обръщението към някогашния министър председател на малко име.

„ Lena Borislavova коментирала „ Бойко”?! На махленското равнище на обръщението няма да се спирам, то задоволително приказва за нея и без коментар! И по какъв начин беше - „ Най-добрата препоръка за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство”. Или през днешния ден това не го написа в google и към този момент не е годно?!”, пита пиарката.



В позиция „ Продължаваме промяната” пишат, че през последните 7 месеца Борисов „ държал 59-те си депутати като слуги”.

„ Те поставиха по всякакъв начин старания да препънат правосъдната промяна в България”, пишат от партията.

„ Хаосът” е господин Борисов да бъде разследван за какво има златни кюлчета в нощното си шкафче. Или някогашните министри от ГЕРБ да се крият зад депутатски имунитети, до момента в който не им се повдигат обвинявания по висящите им производства в прокуратурата”.

Те споделят още, че едвам откакто България има свободна и самостоятелна прокуратура с ясно поднесена отговорност от Борисов, в България ще има не шест, а 600 общи точки в обществото за бъдещето на енергийната диверсификация, за правовия ред и за евроатлантическото бъдеще.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР