Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ (ПП) атакува лидера на ГЕРБ

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ (ПП) атакува лидера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Лена Бориславова нападна Борисов – пренаписвал „истории с бившите си верни крими другари“

Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ (ПП) нападна водача на ГЕРБ Бойко Борисов . Причината е, с което той в действителност разгласи, че убитият Алексей Петров е бил медиатор за съставянето на актуалното държавно управление. Лидерът на ГЕРБ сподели и че Петров бил непосредствен с бащата на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков. 

Лена Бориславова отвърна във фейсбук: „ В опит да отклони вниманието от следствието на Турски поток и раздразнителен от георадара на Хемус, някой претопля и пренаписва истории с някогашните си правилни крими приятели! ”

Макар Бориславова да не загатва поименно Борисов, очевидно тя разяснява точно него. Известно е, че водачът на ГЕРБ имаше дългогодишни връзки с Алексей Петров. През годините те претърпяха няколко метаморфози.

Изказването на Борисов за Алексей Петров тази заран е съществена тематика и на първото пленарно съвещание на Народното събрание за новия политически сезон през днешния ден. То стана мотив ръководството да бъде атакувано и от трите опозиционни обединения в Народното събрание – Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и Има Такъв Народ.

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР