Лена Бориславова от Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ с пост във

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната-Демократична България“ /ПП-ДБ/ с пост във
Коментари Харесай

Бориславова към „свикващите КСНС”: Законът трябва да се спазва по буква и дух

Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ с пост във Фейсбук след политическите земетресения в страната . Тя написа:

„ На вниманието на всички, свикващи КСНС: Законите на страната би трябвало да се съблюдават – по писмен знак и дух. И да, когато имаш назначено от теб служебно държавно управление и смениш управленията на всички служби еднолично, си спазил съществуващия закон към този момент, само че не и неговия дух за разделяне на управляващите. “

„ Подкрепата за Украйна не е оповестяване на война, а мярка за съблюдаване на интернационалното обществено право и териториалната целокупност на една суверенна страна “ , уточни Бориславова. Тя добави:

„ Това би трябвало да го знае всеки главнокомандващ. “

Дали обмисля свикването на КСНС след публикуваните записи от Радостин Василев, президентът Румен Радев сподели през днешния ден:

„ На Консултативния съвет съвещанията се водят при закрити врата и се работи с класифицирана информация. От изтеклите записи става доста ясно, че аз доста мъчно ще позволи някои хора да седнат на масата, където се разисква класифицирана информация. ”

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР