Лена Бориславова от ПП Продължаваме промяната се отказва от депутатското

...
Лена Бориславова от ПП Продължаваме промяната се отказва от депутатското
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Няма да бъда депутат в 49-ото Народното събрание

Лена Бориславова от Политическа партия " Продължаваме промяната " се отхвърля от депутатското си място. Това стана ясно от нейна обява във Facebook, заяви " Фокус ". Причината за отдръпването е обвързвана с акцията за идните локални избори.



" Вярвам, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и ще работя дружно с всички вас, с цел да реализираме тази цел ", написа тя.

" През февруари тази година трябваше още веднъж да реша по какъв начин да продължа своята борба - в или отвън листите на обединената коалиция. Кое е най-правилното решение, което ще помогне най-вече на обединяването? Днес още веднъж трябваше да направя избор ", споделя Бориславова в обявата си.

Според нея дните след изборите демонстрираха, че предстоят още сложни месеци и задания, както на национално, по този начин и на локално равнище е образуването на постоянно държавно управление е огромната задача на сегашния парламент.

" Вчера Изпълнителният съвет на Продължаваме Промяната взе решение, че паралелно с работата в Народно събрание, другата значима задача пред нас са локалните избори - точно поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Бях номинирана да поема координационната роля в този развой и съответно да работя за акцията и проблемите на моя роден град София. Отговорността към тази задача e голяма - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати благоприятни условия. И имам вяра, че тази задача е също толкоз значима за всички, които ме поддържаха на 2 април. Затова я одобрявам с благодарност и с цялата й отговорност ", показва Лена Бориславова и добавя, че нейното място в Народното събрание ще заеме Петър Петров.

Предстои Централната изборна комисия да се произнесе по проблема. Списъкът с поименния състав на 49-ото Народно заседание беше обнародван в " Държавен вестник " на 10 април.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР