Лена Бориславова окончателно е загърбила Кирил Петков и се е

...
Лена Бориславова окончателно е загърбила Кирил Петков и се е
Коментари Харесай

Заби нож в сърцето на Кирил: Лена се отдаде на любовни ласки в Боровец

Лена Бориславова дефинитивно е загърбила Кирил Петков и се е отдала на любовни милувки в Боровец с годеника си Мирослав Иванов в навечерието на празниците.



В зимния ни курорт някогашната говорителка на Петков и депутатът от Политическа партия отишли на сантиментална почивка по случай осмата годишнина от техния годеж.

Малцина знаят, че в действителност предлагането за брак от Миро Лена получила още през далечната 2014 година, а не през лятото на тази година, когато демонстративно развя годежен пръстен в коридорите на Народното събрание. Допреди това бижуто не красеше ръката на Бориславова. Но след абсурда с клипа с „ парапета “ и откакто името ѝ бе забъркано в любовна спекулация с Кирил Петков, тя реши да разсее слуховете към себе си и да съобщи статута си на обвързана жена обществено.



От години с Мирослав имали традиция да означават датата особено, не просто с вечеря на свещи, а с пътешествия. Заради напечената политическа конюнктура у нас обаче не могли да си разрешат да заминат за обичана дестинация в чужбина, по тази причина си откраднали няколко дни в Боровец. От сантименталните им фрагменти по време на късата почивка се вижда, че двамата са загърбили търканията, преодолели са рецесията в връзките си, която за малко да ги раздели, и още веднъж се носят на крилете на любовта.

На фотосите се вижда по какъв начин Лена и Миро театралничат щастливо на фона на красивата снежна конюнктура в двореца Царска Бистрица, където били на зимна разходка . Явно Иванов, който даже след абсурда към годеницата му не напусна редиците на Политическа партия макар подигравките, че с Петков са „ баджанаци “, е дал прошка на обичаната си и двамата не престават да кроят проекти за дълъг фамилен живот.

Интересна детайлност е, че Боровец в действителност е обичана дестинация и на Кирил Петков и неговата жена Линда. Заедно с канадката и децата им са запалени по зимните спортове и всяка година вървят да карат ски и сноуборд точно в Боровец. През предходната зима, до момента в който Петков към момента бе министър-председател, той цъфна в курорта с три джипа охранители от НСО и отседна със фамилията си в първокласен хотел в центъра на Чамкория.



Почивката му не мина тайно макар желанието му да се скрие от туристите, тъй като сред него и гардовете му избухнал скандал. Причината била, че изискал да прави нощно каране по пистите, а охранителите изрично му забранили. Впоследствие очевидци на разправията споделиха за нея из обществените мрежи.

Лена и Миро честваха годишнина от годежа си в Боровец

Депутатът от Политическа партия, сниман от Лена посред снежния пейзаж в Царска Бистрица

Лена Бориславова се отдаде на сантиментална почивка с Миро
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР