Лена Бориславова няма да влиза в листите на Продължаваме Промяната.

...
Лена Бориславова няма да влиза в листите на Продължаваме Промяната.
Коментари Харесай

Лена Бориславова потвърди, че няма да влиза в листите на ПП

Лена Бориславова няма да влиза в листите на " Продължаваме Промяната ". Това заяви тя с пост във Фейсбук. В него изяснява и аргументите за решението си.

" През последните 8 месеца направихме първите решителни стъпки към разкъсване със схемите на предишното - с кражбите на публичен запас, с мафиотския метод на ръководство на страната, с шкафчетата с кюлчета. Съпротивата на това минало бе голяма, впрегнаха се всички похвати, работеше се интензивно и за изместване на публичния фокус и за компрометиране на Промяната.

Е... не откриха обири, не откриха нечисти покупко-продажби, не откриха закононарушения, по тази причина нападнаха персонално. Да се занимаваш с политика в България има своята цена. Аз нямам право да я трансферира върху екипа и работата на „ Продължаваме промяната ". Най-накрая имаме късмет да скъсаме дефинитивно със остарелия, привършен модел на ръководство, в който някой водач се разпорежда с хората, с бизнеса, с фантазиите и живота ни. Нищо, минимум пък моето име, не би трябвало да отклонява вниманието ни от тази цел. Промяната зависи от мощни персони, само че е по-голяма от всеки от нас поотделно.

Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на Политическа партия, че ме схванаха и поддържаха, както във всеки различен миг от работата ни до момента.

От изборите на 2 октомври зависи смяната да продължи и да довършим започнатото. За да си дадем късмет да живеем, да се развиваме, да се борим, да бъдем щастливи - тук и в този момент ", написа Бориславова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР