Лена Бориславова крие поредна лична драма, а именно раздялата на

...
Лена Бориславова крие поредна лична драма, а именно раздялата на
Коментари Харесай

Лена крие сериозна семейна драма

Лена Бориславова крие поредна персонална драма, а точно раздялата на родителите си. Оказва се, че татко ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват дружно, а таткото на Лена даже има нова жена до себе си. Именно с нея той театралничи на профилната фотография в персоналния си фейсбук, а фрагментът е сниман по време на тяхна сантиментална отмора във Венеция, пише Ретро.

Впечатление прави, че очевидно родителите на Бориславова не са запазили напълно топли връзки, тъй като даже не са другари в обществените мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя само независими фотоси и такива с двете си щерки, само че продължава да се показва с семейството на своя брачен партньор. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на огромна датска спедиторска компания за транспортиране на разнообразни товари. Бащата на Бориславова пък е предприемач. Той е притежател на две сдружения – " МЛ-92 “ ЕООД и " МЛ-98 “ ЕООД, чиито имена са формирани от буквите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с разнообразни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съучастник и в прочут софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лекуване, съвещания и редица други. Здравко взе участие още и в ръководството на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава спомагателни финансови инжекции.

Лена Бориславова настойчиво се пробва да крие фамилията си от публичното любознание, ориентирано към нея и персоналния ѝ живот напоследък. Тя не споделя фотоси с роднините си като се изключи по-малката си сестра Маргарита, която е доктор по специалност и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък някогашната говорителка на Кирил Петков сподели по случай погачата на новородената си щерка Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе изработен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче участвали единствено дами, както повелява традицията.

Впечатление прави, че никой от фамилията на Бориславова не взема отношение във връзка свадите, които непрекъснато бушуват около нея, нито пък се вълнува обществено от политическите ѝ напъни, само че пък ефективно помагали за развъждането на бебето. Годениците Лена и Миро станаха родители за сефте през септември предходната година. Доскоро двамата живееха в дребен апартамент в остаряла кооперация в столичния квартал " Лагера “, само че от няколко седмици насам били новодомци. Те се преместили в първокласна постройка, намираща се безусловно на жълтите павета в София, където наели жилище чартърен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР