Лена Бориславова дава сценаристите на Слави Трифонов на съд.Това обяви

...
Лена Бориславова дава сценаристите на Слави Трифонов на съд.Това обяви
Коментари Харесай

Лена Бориславова съди сценаристите на Слави за уронване на името и клевета

Лена Бориславова дава сценаристите на Слави Трифонов на съд.

Това разгласи самата тя в персоналния си профил във " Facebook ".

Ето и целият ѝ пост:
28.02.2023 година 12:30 обединяването на “Продължаваме Промяната - Демократична България” записва своите листи за идните предварителни парламентарни избори, в които ще бъда претендент за депутат от 24 МИР.13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде записана първата ми искова молба за клюка и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки. и да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие.Зависи от всички нас.
Припомняме, че откакто песента за някогашната говорителка на кабинета " Петков " излезе, тя разгласи, че ще съди екипа Слави Трифонов.

Сценаристите пък обясниха, че нямат общо с песента, а тя била " национално творчество ", на което се натъкнали. По-късно хората на Слави пуснаха и ария за някогашния министър председател Кирил Петков, където възпяват и татко му.

Слави Трифонов сподели, че е давал пояснения пред Комисията за отбрана от дискриминация поради песента за Лена Бориславова. От комисията обаче отхвърлиха водачът на “Има подобен народ” да е бил викан за пояснения за песента.

От Комисията обясниха, че неправителствена организация е подала тъжба против Трифонов поради текста и по тази причина е била формирана кореспонденция, по която му е било поискано мнение.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР