Лена Бориславова, член на изпълнителния съвет на партията Продължаваме промяната“

...
Лена Бориславова, член на изпълнителния съвет на партията Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Бориславова: Ротацията ще е с минимални промени, отправи остри критики към ГЕРБ

Лена Бориславова , член на изпълнителния съвет на партията „ Продължаваме промяната “ и някогашен народен представител, разкри предстоящите промени в държавната ротация. Според нея процесът ще се реализира с минимални отклонения от авансово уговореното, наблягайки устрема към непоклатимост и резултатност в ръководството .

Бориславова изрази рецензия към дейностите и държанието на представителите на ГЕРБ, изключително в подтекста на тяхното наличие в медийното пространство. По думите ѝ значимото не е просто разпределението на постове , а какво действително се работи в интерес на страната. Тя акцентира, че тактиката на ГЕРБ за заемане на от ден на ден позиции не дава отговор на ползите на България и че сходно съвместяване на висши държавни длъжности , като тази на министър председател и външен министър, не се практикува в други европейски страни.

В отговор на спекулациите за вътрешнополитическа битка за интернационално посланичество Бориславова посочи, че присъединяване в интернационалните събития и срещи с водачи се дефинира от заслугите и компетенциите на всеки член на кабинета, а не от партийна принадлежност или вътрешнополитическа битка .

Бившият депутат изрази вяра, че до предварителни избори няма да се стигне, наблягайки устрема на „ Продължаваме промяната “ към непоклатимост и рационално ръководство в полза на българските жители.

Изказването на Лена Бориславова пред „ NOVA “ отразява настоящата политическа атмосфера в България и акцентира другите подходи сред главните политически сили в страната, изключително в подтекста на идната ротация в държавното управление.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР