Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите

...
Лена Бориславова чака дете! Това е причината едно от най-разпознаваемите
Коментари Харесай

Лена Бориславова е бременна?

Лена Бориславова чака дете! Това е повода едно от най-разпознаваемите лица на „ Продължаваме промяната ” и представител на някогашния министър председател Кирил Петков изненадващо да се откаже от депутатското си място в 49-ия парламент. Това оповестява на първата си страница в новия си брой седмичника „ Уикенд ”. Вестникът твърди, че източника на сензационната вест са нейни съпартийци.

Според " Уикенд ", Лена е в четвъртия месец на бременността си. Баща на бъдещото бебе е съпартиеца й Мирослав Иванов. Двамата се сгодиха предходната година. Предполага се, че Бориславова е заченала при започване на годината, по време на тяхно сантиментално пътешестване в Париж. Лена обаче е избрала да резервира в загадка радостната новина.

За да изкара спокойна бременност, юристката е предпочела да не влиза в състава на това Народно заседание, където ще е непрестанно под фокуса на медиите. Тя се отхвърли от депутатското място в новоизбрания парламент с претекста, че й се постанова да работи за акцията за локалните избори на „ Промяната ". Вместо нея влиза Петър Петров от листите на Политическа партия в 24-и МИР в София.



Лена и Мирослав Иванов по време на ромнтичната си почивка в Париж при започване на годината. Най-вероятно Бориславова е заченала там
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР