Lemonade бе издаден преди повече от година – посрещнат изключително

...
Lemonade бе издаден преди повече от година – посрещнат изключително
Коментари Харесай

Бионсе с неочаквано пънк звучене

Lemonade бе публикуван преди повече от година – посрещнат извънредно добре от почитатели и рецензия, и изслушан от почти половината население на Земята. Въпреки това, през 2017 звученето на албума изненада и даже шокира някои почитатели на суперзвездата.

Става дума за новото европейско издание на Lemonade на жълт винил, което доближи до грамофоните на мнозина преди няколко дни. Вместо хитова поп музика и въодушевено аренби, поклонниците на Бионсе обаче чули гръмък, непокорен пънк.
 Европейското издание на Lemonade. Европейското издание на Lemonade.
Новината бързо доближи до обществените мрежи и скоро стана ясно, че става дума за части от тазгодишния албум на канадската тайфа ZEX – Uphill Battle.

So @Beyonce #lemonade arrived yesterday with 5 punk band #zex tracks on side A. #beyonce #vinyl pic.twitter.com/axR7qpt45N
— Dale Lush™ (@dalelush) September 17, 2017
От Columbia Records излязоха със следната публична позиция:
„ Поради човешка неточност във фабриката на Celebrate Records в Германия, където се създават част от нашите винилни издания, някои бройки от европейското издание на Lemonade включват музика на пънк групата ZEX. Нито Бионсе, нито ZEX имат връзка със случилото се. Парите на всички, закупили дефектни копия, ще бъдат възобновени, както и ще им бъдат предоставени изрядни версии на Lemonade. “

Много по-вероятно обаче е дефектните копия на албума да се трансфорат в търсена колекционерска необичайност със стойност, доста надвишаваща истинската.

Подобни неточности се получават, защото в международен мащаб фабриките за производството на винили са прекомерно малко. Затова там се работи по едно и също време над продукцията на огромни и дребни лейбъли, като в един и същи момент се създават албуми на поп, метъл и електронни актьори. Така по-рано тази година в някои от изданията на дебюта на Gordi звучаха по това време неиздадени части на Queens Of The Stone Age от албума им Villains.През 2015 същото се случи с Born to Die на Лана Дел Рей – в някои винилни бройки в действителност се чуваха композиции на шугейз групата Wildhoney.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР