Лектори на събитието ще бъдат водещи специалисти от двете компанииПридобиването

...
Лектори на събитието ще бъдат водещи специалисти от двете компанииПридобиването
Коментари Харесай

Синергията между IBM и RedHat – във фокуса на IT Compass в София

Лектори на събитието ще бъдат водещи експерти от двете компании

Придобиването на Red Hat от IBM е най-значимата договорка в софтуерния свят за 2019 година
(снимка: CCO Public Domain)

Седмото издание на годишния конгрес IBS IT Compass , проведен в София от софтуерната компания Ай Би Ес България ,  е напълно отдадено на синергията сред IBM и RedHat. Събитието ще се организира на 26 ноември 2019 година в столичния хотел Хилтън, със свободен достъп.

Придобиването на Red Hat от IBM за 34 милиарда $ се обрисува като най-значимата договорка в софтуерния свят за 2019 година. В светлината на цялостната промяна към облачни технологии, обединените старания на двете компании ги слагат като водещи снабдители и визионери за бъдещето развиване в областта на ИТ.

Red Hat преди малко разгласи обновената версия на Openshift 4.2. Най-популярната платформа за ръководство на контейнерни среди към този момент поддържа и хибридни облачни архитектури.

IBM, от своя страна, напълно „ прегръща ” Red Hat OpenShift, като неотдавна разгласи, че ще употребява платформата като съществена среда за контейнери за всичките си хибридни облачни оферти. Това включва и IBM Cloud Paks: пет авансово интегрирани решения от корпоративен клас, построени върху OpenShift, и композиция от контейнеризирани IBM и Red Hat приложения и услуги, проектирани за съответни случаи на потребление – рационализация на приложения, ръководство и разбор на данни, автоматизация на процеси и RPA, корпоративна интеграция и мулти-облачно ръководство.



Поредното издание на IBS IT Compass е напълно отдадено на синергията сред IBM и RedHat, подчертаха уредниците от Ай Би Ес България – IBM Platinum Business Partner, ИТ съветник, систематичен интегратор и производител на програмен продукт. От 2003 година до през днешния ден компанията работи за цифровата промяна на бизнеса и обществения бранш у нас.

Лектори на събитието ще бъдат водещи експерти от двете компании, които ще показват визията си за цялостната рационализация и промяна на ИТ архитектурите и приложенията в свят, доминиран от облачните технологии и контейнерите. Достъпът до IBS IT Compass е свободен, като е нужна само предварителна регистрация за събитието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР