Леки и удобни за носене, с вграден микрофон, hi-fi звук,

...
Леки и удобни за носене, с вграден микрофон, hi-fi звук,
Коментари Харесай

Bluetooth Sport Earphone – стерео безжични слушалки за спорт

Леки и комфортни за носене, с вграден микрофон, hi-fi тон, хендсфри функционалност и магнитно прилепване на тапите

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone са наличен аудио аксесоар за всяко мобилно устройство

Безжичните слушалки са на процедура наложителен аксесоар за потребителите на мобилни устройства – без значение дали за слушане на музика или за диалози по телефона. Един забавен артикул в тази категория, на извънредно налична цена, се предлага в световен онлайн магазин.

Представени като Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone, тези симпатични слушалки имат вградени микрофон и представител, поддържат хендсфри функционалност, леки са и комфортни за носене когато и да е, с помощта на магнит, който прилепва двете тапи на слушалките, когато не се употребяват.

Двете тапи прилепват една към друга, когато слушалките не се употребяват

Безжичните слушалки, предлагани от онлайн магазина Tomtop на цена от единствено $3,98 сега (при въвеждане на ваучър WDEP за 43% отстъпка), са предопределени главно за спортуващите запалянковци. Осигуряват предаване на мощен стерео сигнал с висока скорост и hi-fi качество, акцентира производителят на слушалките.

С функционалността за магнитно „ засмукване “, можете комфортно да носите слушалките на врата, без да падат, когато не ги употребявате. Вграденият микрофон разрешава хендсфри диалози, тъй че ръцете ви остават свободни за спортните занимания. В допълнение, слушалките поддържат много-точкова технология за потребление с няколко устройства.

Кабелът на слушалките е дълъг 67 см, а тежестта им е единствено 14 грама

Управлението на слушалките е елементарно благодарение на интегрираното в кабела устройство. Предвидени са контроли за стартиране, пауза, прекъсване, контролиране на силата на звука, приплъзване към последваща и предходна ария, отговор и отвод на повикване, завършек на диалога.

Ергономичният дизайн на Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone обезпечава непоклатимост и комфорт при носене, по време на фитнес, тичане и други спортни занимания. Зареждането на батерията става през общоприет Micro USB порт за към час и половина. Кабелът на слушалките е дълъг 67 см, а тежестта им е единствено 14 грама.

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone поддържаг hi-fi тон в честотния диапазон 20Hz – 20KHz

Слушалките имат безжичен обсег от 10 метра и работят в честотния диапазон 20Hz – 20KHz. Чувствителността е 104dB, а съпротивлението – 32Ω, според спецификацията на продукта. Захранват се от литиево-йонна батерия 60 мАч, която обезпечава от 2 до 4 часа диалози или същото време музика (в взаимозависимост от силата на звука), а в стендбай – до 100 часа.

Wireless Bluetooth 4.1 Outdoor Sport Earphone се оферират сега на цена от $3,98 в онлайн магазина Tomtop, която е доста по-ниска от оповестената регулярна цена ($6,99). За да се възползвате от отстъпката в размер на 43%, би трябвало да въведете код WDEP. Доставката на продукта е безвъзмездна, а комплектът включва самият Bluetooth хедсет, USB кабел и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР