Лекарят на националния отбор по футбол д-р Бисер Бочев съобщи,

...
Лекарят на националния отбор по футбол д-р Бисер Бочев съобщи,
Коментари Харесай

Лекарят на националите: Неделев е добре, след 3-4 месеца може да играе

Лекарят на националния тим по футбол доктор Бисер Бочев заяви, че Тодор Неделев е в устойчиво положение. Според него обаче, в случай че не е имало бърза и навременна интервенция, е можело последствията да бъдат неприятни.

Д-р Бочев изясни, че нападателят на Ботев Пд е претърпял незабавна интервенция, поради доста тежката фрактура, която е получил по време на злополуката с рейсовете на отбора в Грузия. Той даде прогноза, че след към 3-4 месеца Неделев ще може вероятно да се завърне на терена.

От щаба на националния ни тим дадоха конференция, на която оповестиха изрично, че утрешният мачът против Грузия няма да бъде отсрочен поради случилото се. Двубоят от Лигата на нациите е от 19.00 часа и ще се излъчва по Българска национална телевизия.

„ Мога да кажа, че Неделев е добре, изведен от медикаментозната кома. Ориентира се още в ситуацията, движи крайниците, ние сме оптимисти във връзка с изхода от обстановката. След злополуката беше с главоболие, мощно кървене, не помнеше къде сме и какво се е случило. Това наложи бързо да бъде отведен в най-близката добра болница, популярност Богу, попаднахме в университетска болница, бързо се стигна до диагноза, признателни сме на екипа “, показа Бочев.

„ При проучването се откри, че има строшаване на черепа в дясната странична област с вдлъбване на костта, с много неприятна прогноза, в случай че не се вземат незабавни ограничения. След бърза консултация с майката и роднините на Тодор, аз подписах документите и пристъпихме към незабавна интервенция. Бях в операционната и мога да кажа, че беше ослепително извършена. Тодор Неделев още веднъж ще бъде в такова положение, което ще му помогне да води естествен живот. Състоянието му е под надзор, един-два дни ще бъде в реанимационното поделение, след което ще остане в естественото поделение. След това ще се вземе решение по какъв начин да бъде спретнат в България “, показа още Бисер Бочев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР