Лекарят на Диего Марадона и един от най-близките му хора

...
Лекарят на Диего Марадона и един от най-близките му хора
Коментари Харесай

Лекарят на Марадона отрече да има вина за кончината на легендата

Лекарят на Диего Марадона и един от най-близките му хора Леополдо Луке съобщи, че не се счита за отговорен за гибелта на легендата, макар че към този момент е обвинен в вероятно ликвидиране. Докторът твърди, че медицинският екип в къщата на Дон Диего не е бил там с подготвеност да предотвратява инфаркт.

Докторът е имал сериозен скандал с аржентинеца и е бил уволнен дни преди съдбовния край.

" Направихме всичко, което можахме. Не имам вяра, че някой е отговорен за това ", показа лекарят пред кореспонденти и изрази подготвеност да сътрудничи на следствието.

Според Луке медицинският екип, който е бил в къщата на Дон Диего, е бил зает с лекуването на алкохолната му взаимозависимост.

" Тяхната работа беше да се уверят, че той си пие хапчетата и не пие, а не да предотвратяват инфаркт ", добави Луке и акцентира, че интервенцията на мозъка поради субдурален хематом, която Марадона претърпя на 3 ноември " няма нищо общо със гибелта му ".

" Удължих хоспитализацията, доколкото можах ", отхвърли лекарят прибързано изписване на легендата от болничното заведение и добави, че Марадона е страдал от мощна абстиненция и би било неефикасно да бъде изместен в елементарна болница. Легендата пък не е желал да бъде настанен още веднъж в рехабилитационен център.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР