Лекарят на американския президент Доналд Тръмп Шон Конли съобщи, че

...
Лекарят на американския президент Доналд Тръмп Шон Конли съобщи, че
Коментари Харесай

Тръмп оздравя, подновява публичните изяви |

Лекарят на американския президент Доналд Тръмп Шон Конли заяви, че президентът е приключил курса си на лекуване от ковид, състоянието му е устойчиво и може да се върне към обществените си задължения още в събота, съобщи Ройтерс.

" Събота ще е десетият ден, откогато в четвъртък беше сложена диагнозата, и въз основа на траекторията на разширената диагностика, която прави екипът, считам, че тогава президентът би могъл да се върне към обществените си действия без риск ", сподели лекарят в малко мнение, публикувано от Белия дом и представено от Франс прес.

Конли означи, че Тръмп е реагирал извънредно добре на лекуването и откогато се е върнал от болничното заведение, проучванията му са постоянни и не демонстрират никакъв симптом заболяването да прогресира.

Излекуваният американски президент съобщи, че ще опита да свика избирателен протест в щата Флорида в събота и добави: " Ако имаме задоволително време да го организираме ", съобщи Асошиейтед прес.

Той заяви също, че може да свика избирателен протест на идната вечер в Пенсилвания.

Пред телевизия " Фокс нюз ченъл " Тръмп изрази предпочитание да възобнови предизборните си прояви и то единствено часове откакто неговият доктор разгласи, че положението му е положително.

Днес на американския президент ще бъде изработен още един тест за COVID-19, седмица откакто постъпи във военномедицинския център " Уолтър Рийд " и остана там три дни на лекуване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР