Лекарят на 72-годишния Доналд Тръмп съобщи, че американският президент е

...
Лекарят на 72-годишния Доналд Тръмп съобщи, че американският президент е
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е в много добро здраве, съобщи лекарят на Белия дом след четиричасов преглед на президента

Лекарят на 72-годишния Доналд Тръмп заяви, че американският президент е " в доста положително здраве ", съобщи Ройтерс, като се базира на негово изказване.

" Щастлив съм да разглася, че президентът на Съединени американски щати е в доста положително здраве и чакам това да бъде по този начин през цялото му президентско ръководство, а и след него ", сподели лекарят на Белия дом Шон Конли, представен от Франс прес, след годишния медицински обзор на Тръмп във военна болница " Уолтър Рийд ", траял към четири часа.

В изказването не се показват детайлности за тежестта, нивата на холестерола или кръвното налягане на президента след осъществените от Конли и още 11 експерти поредност проучвания. Конли сподели, че Тръмп не е минал процедури, за които са нужни успокоителни или упойка, което значи, че не му е била правена колоноскопия.

Преди малко повече от година тогавашният доктор на Тръмп Рони Джаксън разгласи, че президентът е в " чудесно здраве " и е посочил доста положителни резултати на когнитивния тест, само че му предложи да се опита да смъкна няколко кг, като се храни по-здравословно и се опита да прави физически извършения.

Няма забележими признаци Тръмп - прочут фен на бързото хранене - да е измършавял значително от този момент. Помощниците му споделят, че в този момент той яде повече риба от преди, само че продължава да си похапва и добре изпечени стекове с кечуп и пържени картофи, приготвени от основните готвачи в Белия дом и в неговият " Тръмп интернешънъл хотел " във Вашингтон.

 

bta.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР