Лекарят Анри Шено е познат дори на тези, които са

...
Лекарят Анри Шено е познат дори на тези, които са
Коментари Харесай

Диетолог Анри Шено: „Три хранения на ден са достатъчни. Повече е излишно! „

Лекарят Анри Шено е прочут даже на тези, които са надалеч от диетиката. В тази област той на практика е господ и основаната от него бионтология намира от ден на ден и повече почитатели. Кой единствено не е идвал да смъкна непотребните си килограми в клиниката му в Мерано!

В уелнес центъра Шено през годините пациенти са били, принцесата на Монако, емира на Катар, Лучано Павароти и впечатляваща част от съветския бизнес хайлайф. Сред клиентите на Анри – Силвио Берлускони, брачната половинка на някогашния кмет на Москва Юрий Лужков, Елена Батурина, и Михаил Саакашвили.

 Anrieno диета

Каква е същността на френската техника? На първо място е, че главната му цел не е да намалите тежестта си, а да се отървете от шлаки и от токсините. Техниката на Анри Шено в медицинския център ѝПалас Мерано в Италия включва няколко съществени съставния елемент: самостоятелна диета, билкови настойки, детоксикация и процедури за отводняване.

 aniseno detox

Методологията на  паметния доктор може да се назова симбиоза сред Европа и Китай, при ней най-причудливо се преплитат най-напредналите европейски достижения в  област на живота на организма и античните учения на китайската медицина за енергийните канали в човешкото тяло.

 Anrieno е диетолог

Енергийната диета , създадена от Анри Шено, принадлежи към категорията на бързите диети и се основава на правилата на работата на човешкото тяло. Тя се основава на спазването на верния баланс на протеини, мазнини и въглехидрати, както и отхвърлянето на висококалорични храни, което води до загуба на тегло.

Разбира се, не всеки може да си разреши да посети клиниката на известния експерт по хранене, тъй като цената на седмичния престой е към 3 000 евро. Въпреки това, техниките му могат да бъдат спазвани вкъщи, в допълнение, доста от неговите препоръки по отношение на здравето и корекцията на тежестта са лесни и елементарно осъществими.

Енергийна диета от Анри Шено: съществени правила

Според Анри Шено, процесът на стареене е директно обвързван със шлаките в тялото. Токсините, които неведнъж поемаме, се дължат на небалансирано хранене, въздействието на факторите на околната среда и метода на живот, което води до енергиен и функционален дисбаланс.

10 правила за детоксикация от Анри Шено

Винаги слушайте тялото си. То единствено ще ви каже какво му липсва и какво е по-добре да се изключи от диетата. Бъдете ангажирани с физическото образование и бъдете здрави!

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР