Лекарството е в процес на регистрация.Министерството на здравеопазването на Русия

...
Лекарството е в процес на регистрация.Министерството на здравеопазването на Русия
Коментари Харесай

Русия представи лекарство за ковид - „МИР 19“,

Лекарството е в развой на регистрация.

Министерството на здравеопазването на Русия записва съветското лекарство за лекуване на Covid-19 „ МИР 19 “, оповестява БГНЕС, като цитира пресслужбата на Федералната медико-биологична организация (ФМБА).

" Министерството на здравеопазването на Русия записва лекарство за лекуване на новата коронавирусна зараза " МИР 19 ", създадено от името на ръководителя на ФМБА Вероника Скворцова ", се споделя в изказването.

" МИР 19 “ е етиотропно лекарство (лечение, премахващо причинителя на болестта – бел. ред.), всъщност антидот против вируса, чието деяние се основава на механизма на интерференция на РНК. То се състои от два съставния елемент: дейна съставна част - дребна интерферираща РНК - и пептид-носител.

" МИР 19 “ се вдишва благодарение на инхалатор през маска, не е открито да има странични резултати, означават от ФМБА.

Лекарството влияе върху частта от генома на ковид, виновна за неговата репликация, което не разрешава на вируса да се развъжда.

Скворцова съобщи предходната седмица, че след първата и втората фаза на изпитванията лекарството е в развой на регистрация.

Според нея учените са потвърдили положителната търпимост и сигурност на лекарството и изгодата от „ МИР-19 “ в съпоставяне със общоприетата терапия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР