Лекарство срещу коронавирус на стойност 7 197 000 лв. с

...
Лекарство срещу коронавирус на стойност 7 197 000 лв. с
Коментари Харесай

Купуваме лекарство за КОВИД от фирма на Антония Петрова - Мис България 2009

Лекарство против ковид на стойност 7 197 000 лева с Данък добавена стойност купува здравното министерство от компания на Антония Петрова - Мис България 2009, Мис Русия 2012, и брачна половинка ѝ Ивайло Батинков, написа Actualno.com.

Става въпрос за доставка на позволен за приложимост едвам от 12-ти ноември лекарствен артикул Regkirona (INN Regdanvimab). Притежател на разрешението за приложимост е на Celltrion Healthcare Hungary Kft. Лекарството е предопределено за лекуване на възрастни с коронавирусна болест. Прогнозните количества са до 6000 опаковки за 2000 пациенти.

В Министерство на здравеопазването е постъпило писмо от " Топ Хоспитал Сървис " АД с предложение сдружението, в качеството на представител на унгарската компания Celltrion Healthcare Co, да доставя на българския пазар моноклоналното антитяло Regkirona concentrate for solution, като различна опция за лекуване на пациенти с COVID-19. Справка в Търговския указател сочи, че съпрузите Ивайло Батинков и Антония Петрова-Батинкова, дружно с Цветан Димитров, са в Съвета на шефовете на " Топ Хоспитал Сървис ", като автентичен притежател се води Батинков. По-специално Антония Петрова е член на СД на сдружението от края на предходната година.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР